Skip to main content

Perspectief voor kinderen

MOOi! van John van Neer ontwerpt interieurs voor kinderen, ouders en professionals binnen de kinderopvang. Wij maken meubelen met aandacht en respect. Met oog voor de toekomst.

Onze producten, stijl en inrichtingen zijn MOOi!

Ze stralen een eenvoudige esthetiek uit. Een evenwichtige omgeving zorgt immers voor rust en biedt ruimte voor creativiteit en nieuwe uitdagingen. Bekijk onze collectie, ontmoet de makers en onze partners.

Handwerk en kwaliteit

Bij MOOi! steken we enorm veel tijd en zorg in het ontwerpen en produceren van items die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Met onze uitgebreide materiaal-en productkennis, ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen, maken wij in onze meubelmakerij duurzame en veilige kwaliteitsmeubelen. Wij ontwerpen en produceren onze unieke meubelen in ons duurzame bedrijfspand in Echt NL.

Nieuwe werkvormen

Een mooie inrichting heeft een positief effect op onze gezondheid en ons geluk. We richten in voor kinderen, het team én ouders. Wij creëren prachtige ruimtes waarin je prettig en veilig kunt werken, waar je geïnspireerd wordt en je je creativiteit kunt ontplooien. Waar je elkaar kan ontmoeten of je je even kunt afzonderen.

Een interieur dat bijdraagt aan een goede gezondheid en persoonlijke groei. Met onze expertise op het gebied van wet- en regelgeving geven we een gedegen en onderbouwd advies over succesvol inrichten.

De collectie

Wij geloven dat een interieur zowel mooi als functioneel kan zijn. Daarom hebben we een collectie modern vormgegeven meubelen ontworpen die aangepast kunnen worden naar jouw kinderdagverblijfinterieur. Kies uit een breed aanbod aan afwerkingen (houtdecors), stoffen (kunstlederen) en kleuren om tot jouw unieke inrichting te komen.

Volg ons op social media
Of bestel direkt:

Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar.

MOOi! van John van Neer BV
Kelvinweg 16
6101 WT Echt
Nederland

tel. +31 475-483331
info@mooi-inrichting.nl

Volg ons op social media

Menu sluiten

Persoonlijk advies of online bestellen?

Bestel je liever direct via onze online webshop? Of vind je het prettig om door een van onze inrichtingsadviseurs persoonlijk geholpen te worden? Kijk dan ook even op onze kenniscentrum-pagina voor de opties die wij bieden.

 

Webshop Contact

Volg ons op social media